PFA Omsorg

Vi er udvalgt af PFA, som leverandør til PFA Omsorg.

PFA Omsorg giver dig eller dine nærmeste en lille pause eller hjælp til at komme videre, når livet i en periode er lidt svært. Hos os kan du få et effektivt energiboost, genoptræning, rekreation, aflastning eller bare et ophold lidt væk fra hverdagen. 

PFA Omsorg er et tilbud til PFA-kunder – og deres nærmeste – om et ophold af kortere eller længere varighed. Årsagerne kan være meget forskellige, man kan være svækket fysisk eller mentalt, og derfor er det vigtigt at tage udgangspunkt i den enkeltes livssituation, behov og ressourcer.

Efter operation eller indlæggelse er man ikke altid helt klar til at komme hjem, her kan vi hjælpe med sygepleje, omsorg og den rigtige kost. Du kan også bruge opholdet som et genoptræningsophold, der rækker ud over de tilbud, som du ellers har til rådighed.
 

PFA Omsorg i flere niveauer

Der er tre forskellige former for PFA Omsorg, og de varierer i forhold til, hvor meget pleje, der kræves og hvilke muligheder for behandling, der skal være adgang til under opholdet.

PFA Omsorg – Pusterum

Et ophold til dig eller en du har kær, som i dagligdagen har brug for hjælp til at komme rundt samt hjælp til rengøring, madlavning og let personlig hygiejne.

 

PFA Omsorg – Pleje

Et ophold til dig eller en du har kær som i dagligdagen har tilknyttet hjemmehjælp og evt. fysioterapeut eller lignende for at opretholde funktionsniveauet.

 

PFA Omsorg – Fremgang

Et ophold til dig eller til en af dine nærmeste som har brug for udvikling og træning. Det er intens pleje og hjælp, og der er stort fokus på, at man på opholdet oplever fremgang. Opholdet rækker ud over de offentlige tilbud og tager udgangspunkt i den enkeltes situation og behov.


Kontakt os direkte for at høre meget mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og dine nærmeste med PFA Omsorg.

Mandag til fredag 8-16
Telefon: + 45 88 44 05 49
E-mail: [email protected]

Klik her for yderligere kontakt info til GuldBoSund